Elke gedachte die in de ziel valt
is een zaadje dat ontkiemt
en in stilte verder groeit

Drinken we samen een digitaal kopje thee?

Is het tijd geworden om je voornemens om het anders te gaan doen, waar te maken? En ben je bereid om daarvoor ook zelf aan de slag te gaan? Laat mij je dan helpen met een eerste gratis gesprek. Je wil uiteraard eerst weten of er een klik is, niet waar?!

Ik voel dat net zo; ook voor mij moet de klik er zijn. En niet onbelangrijk: ik werk alleen met je wanneer ik met zekerheid kan zeggen dat ik de juiste coach ben voor jou.

Tijdens dit gesprek hebben wij beide de gelegenheid om te ontdekken of de klik er is. Hier nemen we een half uur de tijd voor en zullen we samen kijken naar de huidige situatie, waar je tegen aanloopt en wat je graag zou willen bereiken. 

Via de onderstaande knop kom je gelijk in mijn agenda en kun je zelf jouw afspraak inplannen.